Samen maken we werk

van jouw doelstellingen!
Op een gezonde manier bewegen is van vitaal belang. Yourbody begeleidt je bij het bereiken van jouw sportieve doelen.
Of het nu gaat om afslanking, spiertraining, personal training, sportvoeding… samen met Yourbody worden uw doelstellingen gegarandeerd bereikt.

Training 1

Personal training

Hoewel iedereen weet dat voldoende lichaamsbeweging belangrijk is om gezond te blijven, vindt slechts 1 op 20 mensen zijn of haar oplossing in een fitnesscentrum, waar trainen na enkele maanden een sleur wordt en de motivatie verdwijnt.

Yourbody biedt hier een alternatief. In functie van je sport, werken we samen een schema uit, afgestemd op de informatie die we verkrijgen door het intake gesprek. Onder onze deskundige en persoonlijke begeleiding train je twee à drie keer per week al vanaf een halfuur, en dit zonder wachttijd. Na afspraak staat je toestel klaar.

Spiertraining

Alle vormen van kracht kunnen getraind worden: maximale kracht, snelkracht, uithouding, coördinatie, volumetraining…
Je traint binnen ons centrum of in je eigen fitnesscentrum met ons trainingsschema.

Spiertraining kan ondersteunt worden met onze sportvoeding en voedingssupplementen.

Powerplate

Het gebruik van de trilplaat of powerplate tijdens trainingen biedt heel wat extra voordelen.

Eerst en vooral stimuleert de trilplaat 95 tot 97% van de spiermassa. Niet alleen zullen de spieren zelf aanspannen en ontspannen aan een hoog tempo, maar ook vrijwel 100% van de spiervezels in de spiergroepen worden in de training mee opgenomen. Zowel spierkracht als uithoudingsvermogen van de spieren nemen aanzienlijk toe, wat helpt bij een snellere spieropbouw.
Ook spieren die normaal gezien moeilijk trainbaar zijn, zoals de lage rugspieren en bekkenbodem, worden gestimuleerd.

In de tweede plaats wijzigt de trilplaat de versnellingsfactor. Klassieke trainingen werken vooral met gewichten, wat een belasting voor de gewrichten betekent. Met de trilplaat kunnen we de acceleratiefactor wijzigen in plaats van gewichten toe te voegen, waardoor de gewrichten en het bewegingsapparaat minder belast worden dan tijdens een uitputtende lange trainingssessie.

Een derde voordeel zijn de korte trainingstijden en snelle resultaten. Slechts 20 minuten op de trilplaat per sessie, 2 of 3 keer per week, is voldoende om een optimaal resultaat te bereiken. Afhankelijk van de houding op de power plate worden verschillende spieren en spiergroepen gestimuleerd. De trilplaat maakt het mogelijk om snel en effectief resultaat te bereiken, en dat in ieder lichaamsdeel.

De trilplaat is de ideale manier om kracht te winnen.

Sportvoeding

De correcte voeding is essentieel voor, tijdens en na het sporten, en dit zowel bij duursporten als krachtsporten.
Zowel voor de professionele als recreatieve sporter biedt Yourbody een productgamma op maat aan: MAXIMUSCLE.

De producten kunnen ingezet worden voor vetverbranding (thermobol), het verbeteren en maximaal houden van sportprestaties, het verminderen van gevoeligheid voor blessures, het stimuleren van het herstelproces na een zware inspanning en het uitstellen van bepaalde ouderdomskenmerken.

Sportsupplementen

Yourbody is verdeler van BES-T (Bio Essentials Sportscare Technology), ontwikkeld door de KULeuven.
Dankzij een nieuwe techniek worden aminozuren rechtstreeks aangebracht op de werkzame spiergroepen, waardoor de uithouding en belastingsduur van het lichaam worden geoptimaliseerd
BES-T maximaliseert de toename van kracht, uithouding en intensiteit.

Bedrijfstraining

Ook voor bedrijfstrainingen kan je bij Yourbody terecht.
Samen sporten verhoogt niet alleen de persoonlijke levenskwaliteit van de werknemers, maar stimuleert ook de groepsgeest en team spirit.
Ik vind vooral de persoonlijke aanpak super. Mijn trainingsprogramma is volledig afgesteld naar mijn behoeften.

Annabel Dupler  

Aarzel niet langer

Contacteer ons nu voor een afspraak!