Gewichtsbegeleiding

Samen met Yourbody

bereik je eindelijk dat droomgewicht
Ook voor gewichtsverlies, voedingsadvies en vetafname biedt Yourbody een oplossing. Aan de hand van een proteïnedieet wordt een individueel voedingsschema opgesteld. Dankzij tal van concrete trainingsoefeningen en onze persoonlijke begeleiding kan je voorgoed vaarwel zeggen aan die overtollige kilo’s.

Proteïnedieet

Een correct lichaamsgewicht biedt heel wat perspectieven. Je ziet er niet alleen beter uit, maar voelt je ook beter, beweegt vlotter en hebt pakken meer energie….

Dankzij het proteïnedieet verlies je gewicht op een efficiënte manier, door afbraak van de vetmassa, maar met behoud van de spiermassa. Dit kan door enerzijds een minimale aanbreng van vetten en koolhydraten, en een grote aanbreng van eiwitten met een hoog biologische waarde anderzijds.

De combinatie van gericht bewegen met proteïnevoeding is dan ook het sterke punt van Yourbody.
Na een uitgebreide meting van je gewicht, lichaamsvet, buikvet, spiermassa, BMI en rustcalorieverbruik werken we een perfect op jouw wensen afgestemd pakket uit, gericht op jouw streefgewicht en binnen jouw termijn.

Het proteïnedieet garandeert een snelle vetverbranding met behoud van spiermassa en zonder hongergevoel, een duurzaam behoud van gewicht, een gezondere huid.
Het is bovendien vlot vol te houden, dankzij de heerlijke en eenvoudig te bereiden producten.

Om een blijvend en verantwoord gewichtsverlies te kunnen garanderen, is begeleiding absoluut noodzakelijk voor het volgen van proteïnedieet .

Het drie stappen-plan

Het proteïnedieet bestaat uit drie stappen:

1. Afslankfase
Dit is de fase waarbij je het meeste gewicht zult verliezen. Gedurende deze fase volg je een strikt dieet op basis van een aantal eiwitporties gecombineerd met groenten. Koolhydraatrijke voedingsmiddelen, zoals brood, aardappelen, pasta of rijst mogen tijdelijk niet geconsumeerd worden.
De Kyalin eiwitporties zijn echter zo lekker dat je nauwelijks merkt op dieet te zijn!

2. Reïntroductiefase
Deze fase heeft als doel: gewichtverlies en heropvoeding.
Door het terug op het menu brengen van de verschillende voedingsgroepen zoals brood, andere zetmeelhoudende producten en ook fruit wordt een gezonde voeding aangeleerd.

3. Stabilisatiefase
In deze laatste fase wordt extra aandacht besteed aan het behoud van je nieuwe gezonde voedingsgewoonten om je nieuwe gewicht probleemloos te kunnen behouden.

De resultaten liegen er niet om. Naast een zeer snelle gewichtsafname, (6-7 kg bij vrouwen en 9-11 Kg bij mannen per maand), verbetert het proteïnedieet de insulinerespons bij Diabetes type 2, vermindert het het totale cholesterolgehalte in het bloed, verlaagt het de bloeddruk, en zorgt het voor een vermindering van apnoe en snurken gerelateerd aan overgewicht.

Maak nu werk van jouw droomgewicht!

Meer vetverbranding met Lipodrift

Yourbody is verdeler van Lipodrift, een nieuwe afslankcrème van BES-T.
Al na drie weken is het resultaat merkbaar: de taille wordt strakker en cellulitis vermindert.
De crème is erg gemakkelijk aan te brengen, plakt niet, ruikt fris en maakt geen vlekken.

Lipocavitatie

Lipocavitatie is een pijnloze, aangename, littekenvrije en doeltreffende manier om vetcellen en vetophopingen te verwijderen, en laat toe zeer snel resultaat te boeken.

Al vanaf de eerste behandeling vermindert deze revolutionaire technologie de lokale vetophopingen en cellutlitis, en dit ter hoogte van buik, billen, dijen en armen.
In tegenstelling tot andere behandelingsmethoden wordt de vetcel volledig vernietigd.

Er is geen hersteltijd nodig. Na iedere behandeling (maximum 1 x per week gedurende 30 minuten) kan je gewoon je dagactiviteit verder zetten.

Lipocavitatie voldoet aan de strengste kwaliteitscontroles en is wetenschappelijk onderbouwd.

Veelgestelde vragen

Ik vind vooral de persoonlijke aanpak super. Mijn trainingsprogramma is volledig afgesteld naar mijn behoeften.

Annabel Dupler  

Aarzel niet langer

Contacteer ons nu voor een afspraak!