Lipocavitatie in regio Waasland

Liposuctie zonder operatie

bij Yourbody.be in regio Waasland
De probleemzones van een lichaam zijn bij zowel mannen als vrouwen bekend. Lipocavitatie kan op een pijnloze manier deze zones behandelen en vetcellen verwijderen. Dit is dé oplossing om komaf te maken met vetophopingen. Zelfs na het sporten en vermageren kan je nog steeds met vet zitten waar je maar niet vanaf geraakt. Lipocavitatie is een krachtige en veilige manier om dit aan te pakken. Het heeft het effect van een liposuctie, maar er zijn geen littekens te zien en je moet er niet van herstellen.

Woon je in regio Waasland en wil je op een pijnloze en efficiënte manier vetcellen laten verwijderen? Dan kan je terecht bij Yourbody.be voor een lipocavitatie.

Wat is lipocavitatie?

Lipocavitatie is eigenlijk een niet-operationele vorm van liposuctie. Deze procedure maakt het mogelijk om vet uit het lichaam te verwijderen zonder dat daar een chirurgische ingreep voor nodig is. Daarbij zijn de behandelingen dan ook nog eens pijnloos en volledig veilig. Aangezien er geen operatie aan te pas komt, heb je ook geen herstelperiode nodig. Je wandelt buiten zonder enige last, maar vooral met minder vet!

Lipocavitatie is gebaseerd op een combinatie van ultrasone golven die op lage frequentie werken. De effecten van die golven zorgen ervoor dat er microbubbels in het vetweefsel ontstaan. Deze bubbels zullen uiteindelijk barsten, samen met de vetcellen, die zo in een intercellulaire ruimte terechtkomen. De vetcellen verlaten vervolgens het lichaam op natuurlijke wijze via de darmen, samen met de andere afvalstoffen van je lichaam.

Wetenschap heeft uitgewezen dat lage frequentiegolven de bloedsomloop stimuleren en bindweefselcellen herstellen. Deze zijn verantwoordelijk voor weefselvernieuwing van het menselijk lichaam. De huid zal dus op plaatsen flexibeler en elastischer worden.

Resultaat van lipocavitatie

Je kan het resultaat van lipocavitatie vergelijken met een chirurgische liposuctie. Er is al een zichtbaar verschil na de eerste sessie van de behandeling. Na een eerste sessie kan je een vermindering van vet zien van ongeveer 3 – 4 centimeter.

Voor het verwijderen van cellulitis en vetophopingen kan je een cavitatie laten uitvoeren bij Yourbody.be in regio Waasland. De meest voorkomende probleemgebieden zijn buik, dijen, heupen, rug en billen. Ben je al jaren ontevreden over jouw figuur maar wil je geen operatie ondergaan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Pak de imperfecties van jouw lichaam eindelijk aan met deze veilige en snelle oplossing.

Voor wie is lipocavitatie geschikt?

Belangrijk bij lipocavitatie is dat je lichaam de vetafvoer goed kan verwerken. Daarom kunnen er vooral lokale vetophopingen aangepakt worden. We noemen enkele zones op:

  • Buikrol net boven de navel
  • Buikrol onder de navel
  • Het randje dat soms te zien is bij het dragen van een bh
  • Binnen – en buitenkant van de dijen
  • Benen
  • Billen
  • Boven – of achterkant van de armen

Hoe vaak moet je je laten behandelen?

Dit hangt af van enkele factoren, zoals de dikte van de vetlaag en met het gewenste resultaat. De ene is tevreden met 2 centimeter minder, terwijl de andere graag 4 centimeter vet kwijt wil.

Hoe gaat een behandeling lipocavitatie?

Maak nu een afspraak bij Youbody.be in Sint-Niklaas. Samen bespreken we je wensen en verwachtingen. De behandeling is ongevaarlijk, maar het is belangrijk dat je gezond bent. We bekijken ook of een lipocavitatie voor jou de juiste behandeling is.

Tijdens een lipocavitatie gaan we het gebied aftekenen op jouw lichaam en met een gel insmeren voor de ultrasone golven. We bewegen een instrument langzaam over het gebied terwijl er golven worden afgegeven. Dit is volledig pijnloos, al kan het wel warm worden op je huid.

Een behandeling duurt ongeveer 40 minuten. De frequentie van de behandelingen hangt af van het gewenste resultaat.

Een nabehandeling is belangrijk om het losgekomen vet te verwijderen. Dit moet binnen de week gebeuren na de lipocavitatie.

Lipocavitatie bij Yourbody.be in regio Waasland

Ben je op zoek naar een pijnloze en veilige manier om van je vetrolletjes af te raken? Dan is een lipocavitatie misschien wel iets voor jou. Het grote voordeel is dat je geen operatie moet laten uitvoeren en dus ook geen herstelperiode nodig hebt. Het is verder volledig pijnloos en perfect veilig, als het door professionelen wordt uitgevoerd. Laat een lipocavitatie uitvoeren bij yourbody.be in regio Waasland. Een professioneel team zal je informeren over het volledige gebeuren en een aanpak voorstellen. Alles in samenspraak zodat je goed weet wat er zal gebeuren. Geef gerust door wat je wenst en welk resultaat je wil zien op het lichaam. Contacteer ons nu!

Aarzel niet langer

Contacteer ons nu voor een afspraak!