Indiba actieve celtherapie in regio Sint-Niklaas

Sneller herstel van diverse (sport)blessures

dankzij Indiba actieve celtherapie
Indiba actieve celtherapie is een kinesitherapiebehandeling die jarenlang gebruikt werd in ziekenhuizen en bij kinesitherapeuten in Europa en Azië voor sporters en topatleten. Sinds kort is de therapie ook in België in gebruik, én voor iedereen beschikbaar.

De Indiba actieve celtherapie werd ontwikkeld door een internationaal bedrijf, gespecialiseerd in medische apparatuur. Ze zijn al sinds 28 jaar pionier in het maken van lange golf radiofrequenties voor fysiotherapie en revalidatiegeneeskunde.

Indiba actieve celtherapie zorgt voor een versnelde genezing, onmiddellijke pijnverlichting en een verkorting van de hersteltijd bij blessures. Bekende voetbalteams als Barcelona en Chelsea passen de therapie toe bij hun voetballers. Maar ook in de tenniswereld en tijdens de Olympische spelen heeft het zijn intrede al gemaakt.

Wat doet Indiba actieve celtherapie?

Indiba actieve celtherapie is gebaseerd op geavanceerde technologie die met kinevaardigheden de zelfherstellende mechanismen van het lichaam activeert en bevordert. De Indiba actieve celtherapie geeft een onmiddellijk effect en kan dus direct na een trauma toegepast worden. Deze revolutionaire methode is de toekomst van de fysiotherapie en de sportgeneeskunde, en is nu ook beschikbaar voor iedereen!

Woon je in regio Sint-Niklaas en heb je een acuut letsel zoals een spierverrekking, rugprobleem, enkelverstuiking of dergelijke, dan kan je beroep doen op Indiba actieve celtherapie bij Yourbody.be in Sint-Niklaas. Ook de chronische letsels als frozen shoulders, hernia’s en fibromyalgie zijn hiermee te behandelen.

Hoe werkt Indiba actieve celtherapie?

Indiba actieve celtherapie bestaat uit twee belangrijke factoren: manuele vaardigheid en Indiba actieve technologie. De therapie is gebaseerd op technologie van apparaten die radiofrequente golven voortbrengen. Elektromagnetische interactie brengen elektrische ladingen tot stand, die ook aanwezig zijn in het lichaam in de vorm van ionen. In tegenstelling tot andere vormen van elektrotherapie zijn de voornaamste voordelen van Indiba actieve celtherapie dat de stroom niet via direct contact loopt, maar wel door de beweging die ontstaat door de aantrekking en afstoting van de elektrische ladingen. Zo worden de ionen in onze lichaamscellen optimaal in beweging gebracht zodat celwanden beter doorlaatbaar worden. Op die manier worden zuurstof en voedingsstoffen beter in de cellen opgenomen en afvalstoffen beter verwijderd. Door de cellen te stimuleren, komen de natuurlijke herstelprocessen beter op gang. Dit alles brengt op zijn beurt een verhoogde bloedtoevoer teweeg die voor pijnvermindering zorgt. Ook vermindering van spierspanning en ontstekingsremmende werking zijn belangrijke gevolgen.

Indiba actieve celtherapie bij Yourbody.be in regio Sint-Niklaas

Heb je te maken met een van volgende klachten?

  • Peesontsteking
  • Slijmbeursontsteking
  • Frozen shoulder
  • Spierscheur of spiercontractuur
  • Lage nekpijn en rugpijn
  • Tenniselleboog
  • Muisarm
  • Zwelling na verstuiking van pols, enkel of knie

Neem dan contact op met Yourbody.be! We zijn een van de weinige aanbieders in regio Sint-Niklaas waar je terecht kan voor deze revolutionaire therapie. Het verschil is echt te merken, zelfs al na enkele beurten. Professionele sporters kennen al jaren de voordelen van Indiba actieve celtherapie. Hoog tijd dus om ook zelf de gemakken ervan te ervaren.

Maak nu in een afspraak bij Yourbody.be in regio Sint-Niklaas voor een vrijblijvend gesprek met een van onze coaches. Samen overlopen wel je klachten en de eventuele behandelingen die je al gehad hebt. Vervolgens bekijken we wat Indiba actieve celtherapie voor jou kan betekenen.

We stellen een voorstel samen met ook een idee van het aantal beurten dat je nodig hebt voor een optimaal herstel. Aangezien je met deze therapie sneller herstelt, mag je op een korte termijn rekenen, afhankelijk van het type en de ernst van het probleem.

Aarzel niet langer

Contacteer ons nu voor een afspraak!