Afslanken in regio Waasland

Samen met Yourbody

bereik je eindelijk dat droomgewicht!
Woon je in regio Waasland en heb je al enkele manier geprobeerd om af te slanken, maar komen de kilo’s er telkens weer bij? Dan heb je nog niet de juiste methode gevonden. Het lijkt allemaal zo makkelijk als je de magazines en reclame op tv mag geloven. Maar niets is minder waar. Afslanken is iets waar je je volop voor moet inzetten. En eens het doel nadert, moet je blijven doorgaan. Anders komt er terug gewicht bij en krijg je het beruchte jojo effect.

Wil je afslanken in regio Waasland? Dan ben je aan het juiste adres bij Yourbody.be. Ons team van ervaren therapeuten staat voor je klaar om je op een professionele manier te begeleiden naar jouw ideaal gewicht. Hierbij houden we rekening met 3 belangrijke aspecten: doorzettingsvermogen, beweging en voedsel.

Doorzettingsvermogen om af te slanken

Afslanken vraagt doorzettingsvermogen. Je moet mentaal sterk staan om je doel te bereiken. En dat doel moet je duidelijk voor ogen hebben. Zonder doel weet je immers niet waar je mee bezig bent. Zonder mentale focus zal je te snel afhaken en niet of nauwelijks afslanken. Met begeleiding kan je dit wel voortzetten, want je krijgt steeds een taak om uit te voeren. Een degelijk plan helpt je om gefocust te blijven en uiteindelijke de nodige kilo’s te verliezen.

Beweging om af te slanken

Zet je lichaam in beweging. Het is een feit dat je door sport calorieën verbrandt. Het hoeven geen zware oefeningen te zijn als je pas start. Bouw de beweging op tot je in een goed ritme komt. Je zal ook meer energie krijgen door het sporten en gemotiveerd blijven om door te gaan. Naar beweging toe kan je denken aan wandelen, lopen, fietsen, zwemmen en begeleide fitness oefeningen. Als je nog geen conditie hebt opgebouwd, begin dan met mate. Je wil kost wat kost vermijden dat je een blessure oploopt en de training moet staken.

De juiste voeding om af te slanken

Ten slotte het voedsel. Hier valt of staat alles mee. Door de jaren heen heb je heel wat vetpercentage gekregen en dat wil je er nu weer afkrijgen? Dan moet je ook je eetgewoonten aanpassen. Bij Yourbody.be in Sint-Niklaas helpen we je met professionele afslankbegeleiding. We nemen je lichaam onder de loep en maken een voedselplan op maat van jouw lichaam en mogelijkheden op. Het is niet de bedoeling om je uit te hongeren, maar wel om de juiste voeding te selecteren. Een hogere inname van proteïnen zal ervoor zorgen dat vet afgebroken wordt en je lichaam een zuivering krijgt, zonder verlies van spiermassa. Ook al wegen spieren meer dan vet, het zal je lichaam slanker doen lijken. En is simpelweg gezonder.

Begeleiding op maat van jouw lichaam

Combineer de drie stappen hierboven vermeld en de overtollige kilo’s zullen smelten als sneeuw voor de zon. Bij Yourbody.be in regio Waasland helpen we je bij elke stap. Hierbij denken we altijd  aan de lange termijn. Het is niet de bedoeling een crashdieet te houden, want dat houdt niemand vol en geeft uiteindelijk geen resultaat. Je bereikt wél resultaat met de juiste begeleiding op maat. Yourbody.be in regio Waasland staat je van start tot finish bij, en blijft je indien gewenst ook achteraf begeleiden. Het is immers verleidelijk om in hetzelfde eetgedrag te hervallen eens je enkele kilo’s bent afgevallen. Af en toe zondigen kan en mag, maar altijd met mate. Het is belangrijk om de juiste stappen te blijven zetten, met steeds jouw doel voor ogen.  

Gegarandeerd resultaat met Yourbody.be in regio Waasland

Slank je op eigen houtje af, dan is het niet altijd zo gemakkelijk om je aan het plan te houden. Afslanken lukt dan misschien wel even, maar al te snel komt het gewicht terug waardoor je misschien opgeeft. Bij yourbody.be in regio Waasland bekijken we dat anders. We stellen een duidelijk doel, in samenspraak met jou, iets wat je zeker kan volhouden en op je lijf geschreven is. Dat is de enige manier om gemotiveerd te blijven afslanken.

Slechte eetgewoontes uit het verleden zullen plaatsmaken voor de juiste voeding, op het juiste moment van de dag en de juiste hoeveelheid. We garanderen een heuse transformatie als je er echt voor gaat. Met een beetje goede wil en onze begeleiding slaag je daar zeker in.

Neem daarom nu vrijblijvend contact met ons op! Onze therapeuten beantwoorden graag al je vragen, of plannen graag een kennismakingsgesprek in.

Aarzel niet langer

Contacteer ons nu voor een afspraak!